<? the_title(); ?> - KVVY

KVVY tarjoaa monia maksuttomia neuvontapalveluita

Vauhtia vesienhoitoon -hanke auttaa vesistökunnostajaa

Askarruttako koti- tai mökkijärvesi tila? Onko järven tila mielestäsi heikentynyt ja asian korjaamiseksi tulisi tehdä jotain. Etkö tiedä, mitä tulisi tehdä tai miten kunnostustoimissa tulisi edetä? Ei hätää, me autamme sinua. Vauhtia vesienhoitoon -hankkeen tavoitteena on vastata juuri näihin kysymyksin ja auttaa paikallisia ihmisiä vesistökunnostusten suunnittelussa ja toteutuksessa. Yhdistyksemme asiantuntijat ovat sinun käytettävissäsi, katsotaan mitä yhdessä saamme aikaiseksi.

Lue lisää Vauhtia vesienhoitoon -hankkeesta

 

 

Tietoa virtavesien ja taimenkantojen tilasta

Virtavesien ja taimenkantojen hoitotoimet ovat ottaneet viimevuosien aikana merkittäviä askelia eteenpäin Kokemäenjoen vesistöalueella. Yhdistyksemme on toiminut kalastusalueiden ja osakaskuntien kanssa. Iloksemme voimme todeta, että myös erilaiset seurat, yhdistykset ja yksittäiset henkilöt ovat aktivoituneet myös hoitotoimenpiteiden toteutukseen.

Lue vuoden 2016 virtavesien ja taimenkantojen hoitotoimenpiteistä

Katso hoitotoimenpiteistä kertovia videoita YouTubesta

 

Tietoa järvien vedenlaadusta

Kokemäenjoen vesistön vesiensuojeluyhdistys ylläpitää järvien vedenlaatupalvelua. Palvelu on toteutettu yhteistyössä kuntien ja kaupunkien kanssa, joille yhdistyksemme on tehnyt järvien vedenlaatuselvityksiä.

Tutustu järvien vedenlaatutietoihin

Tutustu vedenlaatuesitteeseen (pdf)

 

KVVY neuvoo myös jätevesiasioissa

Haja-asutuskiinteistöjen jätevesijärjestelmiä koskevat säädökset ovat muuttuneet useita kertoja viime vuosina. Muutoksia on taas tiedossa keväällä 2017. KVVY neuvoo maksutta asukkaita niin jätevesijärjestelmän saneeraukseen kuin lainsäädäntöönkin liittyvissä kysymyksissä.

Lue lisää sivuiltamme ja ota tarvittaessa yhteyttä jätevesineuvojaan

 


Olemme Facebookissa | KVVY ry

KVVY jätevesineuvonta Hämeen haja-apu -hanke

Soita meille Soita meille