<? the_title(); ?> - KVVY

KVVY Tutkimus Oy -kumppanisi päätöksenteossa

Vastuulliset päätökset vaativat tuekseen luotettavaa tutkimustietoa ja laaja-alaista näkemystä toimien vaikutuksista. KVVY Tutkimus on kotimainen kumppanisi koko toimintaketjun ajan tutkimusten suunnittelusta tulosten raportointiin asti. Teemme lupahakemukset puolestasi ja autamme myös ympäristövaikutusten arvioinnissa. Asiantuntijoidemme kokemus, moderni laitteistomme ja laaja palveluvalikoimamme ovat tukenasi kaikissa tilanteissa.

Analytiikkapalvelut

KVVY Tutkimus on Suomen suurin ympäristö-, elintarvike- ja asumisterveysanalytiikan asiantuntija. Akkreditoidut laboratoriomme useilla paikkakunnilla tarjoavat käyttöösi laajan analyysivalikoiman ja auttavat ratkaisemaan ympäristö- ja elintarviketurvallisuuteen liittyviä haasteita. Saat tulokset nopeasti vaikka suoraan omaan tietojärjestelmääsi.

Asiantuntijapalvelut

KVVY Tutkimus Oy on luotettava asiantuntijakumppanisi niin yksittäisissä tutkimustarpeissa kuin laajoissa kokonaisuuksissa. Huolellinen tutkimusten suunnittelu ja näytteenotto, luotettava näytteiden analysointi ja vuosikymmenien aikasarjoihin peilaava tulosten raportointi luovat parhaan perustan vastuullisille päätöksillesi.

Näytteenottopalvelut

Oikein tehty näytteenotto on tutkimustyön perusta. KVVY:n näytteenottajat ovat sertifioituja ja kokeneita. Laajan yhteistyöverkostomme kanssa voimme tarjota erilaisten tutkimusten suorittamisen yhdellä yhteydenotolla, laadukkaasti ja aikataulujen mukaisesti. Paikallinen palveluverkosto mahdollistaa nopean näytteenoton myös poikkeustilanteissa.

Valtakunnallista palvelua

KVVY Tutkimus Oy:n päätoimipaikka on Tampereella. Lisäksi kattava lähipalveluiden verkostomme palvelee useilla paikkakunnilla. Laajan yhteistyöverkostomme kanssa palvelemme koko Suomessa.

Teemme hyvää, jaamme hyvää

KVVY Tutkimus on avainlippua kantava yhteiskunnallinen yritys. Käyttäessäsi palveluitamme tuet samalla työtämme puhtaamman ympäristön puolesta.

Tule mukaan kantamaan vastuuta!

 

Ota yhteyttä:

Jukka Mattila

Toimitusjohtaja
Limnologi
Puh. 03 246 1261

Riikka Mattsson

Analytiikkapalvelut -osaston johtaja
Kemisti
Puh. 03 246 1243

Jukka Lammentausta

Asiantuntijapalvelut osaston johtaja
Tutkimusinsinööri
Puh. 03 246 1217

Anna Väisänen

Biologisten tutkimusten yksikön päällikkö
Biologi
Puh. 03 246 1253

Myyntipalvelu

Puh. 03 246 1301
myynti@kvvy.16.testivedos.com


Henkilökohtaiset sähköpostiosoitteet muodossa: etunimi.sukunimi@kvvy.fi
Soita meille Soita meille