<? the_title(); ?> - KVVY

Laboratoriopalvelut

KVVY:n laboratorio tarjoaa asiakkailleen monipuolisen analyysivalikoiman ympäristö-, elintarvike- ja asumisterveystutkimuksiin. Asiakkaitamme ovat yksityiset henkilöt, yritykset sekä viranomaiset. Ammattitaitoinen henkilökunta ja nykyaikainen, automatisoitu laitteisto varmistavat tarkoituksenmukaisen ja laadukkaan tuloksen.

Palvelemme asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti tutkimussuunnitelmien teosta näytteenoton ja analysoinnin kautta tulosten tulkintaan. Analyysivalikoimamme sisältää sekä mikrobiologisia, että kemiallisia menetelmiä. Kehitämme analytiikkaamme jatkuvasti asiakastarpeet huomioiden. Laboratoriomme on FINAS akkreditointipalvelun akkreditoima testauslaboratorio T064. Laboratorioillamme on myös kattava valikoima erilaisia viranomaishyväksyntöjä. Tutustu akkreditointiin ja hyväksyntöihin tarkemmin kohdassa Akkreditointi ja laatu.

Palvelumme ovat helposti tavoitettavissa kuuden toimipisteemme kautta. Toimipisteemme sijaitsevat Tampereella, Porissa, Raumalla, Vaasassa, Hämeenlinnassa ja Sastamalassa. Kaikilta palvelusektoreilta meillä on laboratoriona vuosikymmenten kokemus. Analyysitulosten nopeaan toimitukseen tarjoamme yritys- ja viranomaisasiakkaillemme mahdollisuutta reaaliaikaiseen tulosten seurantaan web-pohjaisen online –palvelun kautta.

Haluamme olla lähellä asiakasta suunnittelemassa ja toteuttamassa asiakkaan tarpeisiin sopivinta analytiikkaa.

Ota yhteyttä:

Riikka Mattsson

Analytiikkapalvelut -osaston johtaja
Kemisti
Puh. 03 246 1243

Meija Kivisaari

Ryhmäpäällikkö
Mikrobiologi (Pori,Rauma)
Puh. 03 246 1273


Henkilökohtaiset sähköpostiosoitteet muodossa: etunimi.sukunimi@kvvy.fi
Soita meille Soita meille