<? the_title(); ?> - KVVY

Vesistökunnostusneuvonta

KVVY toimii paikallisten vesistökunnostajien apuna ja järjestää mm. vuosittain järvi-illan paikallisille yhdistyksille. KVVY myös ylläpitää alueellista vesistökunnostajien verkostoa, tule mukaan!

Asiantuntija-apua paikallistoimijoille

KVVY antaa paikallisille yhdistyksille asiantuntija-apua vesistöjen kunnostusprosessin kaikissa vaiheissa suunnittelusta toimenpiteisiin. Neuvontaresurssit ja painopisteet vaihtelevat vuosittain hanketilanteen mukaan.

Tule mukaan kunnostajien verkostoon!

Kokemäenjoen vesistöalueen vesistökunnostusverkostolla on oma nettisivusto osoitteessa vesienhoito.kvvy.fi.  Palvelusta löytyy tietoa vesistöjen veden laadusta, eri vesistöillä toimivista paikallista toimijoista ja esimerkkejä erilaisista kunnostustoimista. Liity mukaan verkostoon yhteydenottolomakkeella. Tilaa samalla verkoston uutiskirje, niin saat noin neljä kertaa vuodessa tietoa vesistöalueen ajankohtaisista tapahtumista ja hankkeista.

Nettipalvelun rinnalla ajankohtaisen tiedotuksen ja keskustelun kanavana toimii facebook-sivu (@vesienhoitoKVVY). Käy tykkäämässä sivuista, niin saat paljon ajankohtaista tietoa vesiasioista! Voit myös lisätä oman kommenttisi muidenkin pohdittavaksi. Kaikkien panosta tarvitaan vesien hyvän tilan edistämiseksi!

Ota yhteyttä:

Hanna Arola

Vesistöt ja vesienhoito
Ympäristöasiantuntija
Puh. 050 330 1862 / 03 2461 322

Hanna Alajoki

Vesistöt ja vesienhoito
Ympäristöasiantuntija
Puh. 03 246 1231

Heikki Holsti

Kalasto ja virtavedet
Ympäristöasiantuntija
Puh. 03 246 1259

Satu Heino

Vesienhoidon suunnittelu
Ympäristöasiantuntija
Puh. 03 246 1207

Laura Virtanen

Projektiasiantuntija
Puh. 050 476 3500


Henkilökohtaiset sähköpostiosoitteet muodossa: etunimi.sukunimi@kvvy.fi