Ympäristövastuuta yhdessä -ole mukana työssämme!

Julkaistu: 02.12.2018
Kategoriat: KVVY Tutkimus Oy, Laboratorio

KVVY:n laajasta palvelutoiminnasta on vuoden 2018 alusta lähtien vastannut Kokemäenjoen vesistön vesiensuojeluyhdistys ry:n omistama KVVY Tutkimus Oy.

KVVY Tutkimus Oy on suomalainen yhteiskunnallinen yritys, jonka palvelutoiminnan tuotot käytetään yhtiön toiminnan ja henkilöstön kehittämiseen sekä omistajan, vesiensuojeluyhdistyksen toimintaan.

– Tuottamiemme palvelujen ostaja voi olla varma siitä, että on tukemassa vastuullista suomalaista työtä ja samalla osallistuu vesien- ja ympäristön tilaa parantavaan toimintaan. Uskomme, että nämä asiat ovat tärkeitä myös asiakkaillemme. Puhtaat vedet ja ympäristö ovat Suomen tärkeintä kansallisomaisuutta, toimitusjohtaja Jukka Mattila sanoo.

KVVY:n palvelutoiminnan keskeisiä arvoja ovat myös asiakaslähtöisyys ja jatkuva kehittäminen.

– Asiakkailta saatu palaute on meille ensi arvoisen tärkeää ja palaute ohjaa toiminnan kehittämistä. Lisäksi tarvitsemme asiantuntijoiden tietotaidon ja menetelmien kehittämistä sekä jatkuvia investointeja kalustoon ja laboratoriotekniikkaan, Mattila summaa.

Asiakaslähtöisyys näkyy myös toimipisteverkoston laajuudessa. KVVY Tutkimus Oy toimii Tampereella, Vaasassa, Hämeenlinnassa, Sastamalassa, Raumalla ja Porissa. Lisäksi olemme juuri avanneet palvelupisteen Huittisissa.

– KVVY:n toiminnan tarkoitus on parantaa vesistöjen ja ympäristön tilaa Suomessa. Tässä työssä asiakkaamme ja henkilöstömme ovat meille ensiarvoisen tärkeitä, Mattila kertoo.

 

Soita meille Soita meille