Markkinointiassistentin avoin työpaikka

Julkaistu: 05.09.2019
Kategoriat: Yhdistys

KVVY Tutkimus Oy on yksi Suomen suurimmista ympäristöalan asiantuntijapalveluiden tuottajista. Yrityksessämme työskentelee yli 120 eri alan asiantuntijaa ja liikevaihtomme on noin 10 M€ vuodessa. Työssämme olemme sitoutuneet arvoihimme, joita ovat: asiakaslähtöisyys, asiantuntevuus, luotettavuus ja puolueettomuus. Meille tärkeitä asioita ovat myös henkilöstömme työhyvinvointi ja viihtyvyys. Palvelumme ovat täysin Suomessa ja vastuullisilla toimintaperiaatteillamme tuotettuja, minkä merkkeinä kannamme ylpeästi Suomalaisen Työn liiton myöntämiä Avainlippu- sekä Yhteiskunnallinen yritys -merkkejä.

 

Vahvistamme asiakkuuspalveluitamme ja haemme joukkoomme myyntiin ja viestintätehtäviin suuntautunutta markkinointiassistenttia. Tehtävä on vakituinen ja sijoittuu Tampereen toimipisteeseemme.

 

Markkinointiassistentin tehtäviin sisältyy toimiminen yhtiömme myyntiorganisaation sekä markkinointiviestinnän tehtävissä yhteistyössä asiakkuuspäälliköidemme kanssa. Tehtävässä suoriutumista edesauttaa kokemus myynti-, markkinointi- ja viestintätehtävistä sekä asiantuntija- ja laboratoriopalveluista.

 

Tehtävässä tarvitaan ajokorttia sekä auton käyttömahdollisuutta. Henkilöltä odotamme hyviä sosiaalisia vuorovaikutustaitoja ja yhteistyökykyä, sosiaalisen median viestintätaitoja, esiintymiskykyä ja positiivista asennetta työhön ja kiinnostusta ympäristöasioihin.

 

Pyydämme lähettämään hakemuksen palkkatoivomuksineen maanantaihin 16.9.2019 ja klo 16 mennessä sähköpostiosoitteeseen: pentti.manninen@kvvy.16.testivedos.com

Sähköpostin osoitekenttään tulee merkitä: Työhakemus Markkinointiassistentti.

 

WWW-osoite https://kvvy.16.testivedos.com

Yhteystiedot: Senior Adviser Pentti Manninen (tavoitettavissa puhelimitse keskiviikkona 11.9. klo 11-15 sekä perjantaina 13.9. klo 10-15).

Sähköpostitse tiedusteluita voi hakuaikana lähettää osoitteella: pentti.manninen@kvvy.16.testivedos.com

 

Työpaikan osoite Patamäenkatu 24, 33900, TAMPERE

Palkkaus Sopimuksen mukaan

Työ alkaa Sopimuksen mukaan

Työaika kokoaikatyö

Työn kesto yli 12 kuukautta, toistaiseksi

Soita meille Soita meille