Jätevesiseminaari päättää neuvontakauden

Julkaistu: 30.10.2017
Kategoriat: Jätevesineuvonta, Yhdistys

Kokemäenjoen vesistön vesiensuojeluyhdistyksen tekemä jätevesineuvontatyö on saatu tältä vuodelta pääosin päätökseen Hämeessä ja Pirkanmaalla. Neuvontatyötä tehtiin sekä yleisneuvontana että kiinteistöillä paikanpäällä.

Neuvojat pitivät yhteensä 35 neuvontatilaisuutta mm. kesätorien ja -tapahtumien yhteydessä pääosin Kanta-Hämeessä. Kiinteistökohtaista neuvontaa annettiin 145 kiinteistöllä Hämeenlinnan haja-asutusalueella. Neuvonnalle olikin kysyntää, sillä neuvontatilaisuuksissa tavoitettiin yli 500 haja-asutusalueen asukasta ja mökkiläistä. Erityisesti keväällä muuttunut jätevesilainsäädäntö ja sen tulkinta askarrutti ja puolueettomalle neuvonnalle oli selkeästi tarvetta. Sekä Hämeen että Pirkanmaan neuvontatyöstä julkaistaan loppuraportit marraskuun aikana. Raportteihin ja muuhun materiaaliin voi tutustua hankkeen nettisivulla www.kvvy.fi/jatevesijulkaisut.

Jätevesien ajankohtaisseminaari 2.11.2017

KVVY:n neuvontahanke järjestää jätevesiammattilaisille suunnatun ajankohtaisseminaarin 2.11. Hämeenlinnassa. Asiasta kiinnostuneilla kiinteistönomistajilla on seminaarin yhteydessä mahdollisuus tutustua jätevesijärjestelmien valmistajien ja maahantuojien esittelypisteisiin klo 14.30–16 välillä Wetterin toimitalon aulassa, Wetterhoffinkatu 2. Seminaarin sivut: www.kvvy.fi/jatevesiseminaari/.

Kymmenen vuotta jätevesineuvontaa

Kokemäenjoen vesistön vesiensuojeluyhdistys on vuosina 2008–2017 tehnyt yhteensä yli 8300 kiinteistökohtaista neuvontakäyntiä Hämeessä ja Pirkanmaalla. Yleisneuvontatilaisuuksia on järjestetty 240 kpl ja niihin on osallistunut yhteensä lähes 6500 kiinteistönomistajaa. KVVY hakee avustusta neuvontatyön jatkamiseksi vuonna 2018 sekä Kanta-Hämeessä että Pirkanmaalla.

 

Ota yhteyttä

Vastaava jätevesineuvoja Lauri Sillantie
puh. 050 570 9511
lauri.sillantie@kvvy.16.testivedos.com

Soita meille Soita meille