Asiakkuuspäällikön avoin työpaikka

Julkaistu: 05.09.2019
Kategoriat: KVVY Tutkimus Oy

KVVY Tutkimus Oy on yksi Suomen suurimmista ympäristöalan asiantuntijapalveluiden tuottajista. Yrityksessämme työskentelee yli 120 eri alan asiantuntijaa ja liikevaihtomme on noin 10 M€ vuodessa. Työssämme olemme sitoutuneet arvoihimme, joita ovat: asiakaslähtöisyys, asiantuntevuus, luotettavuus ja puolueettomuus. Meille tärkeitä asioita ovat myös henkilöstön työhyvinvointi ja viihtyvyys. Palvelumme ovat täysin Suomessa ja vastuullisilla toimintaperiaatteillamme tuotettuja, minkä merkkeinä kannamme ylpeästi Suomalaisen Työn liiton myöntämiä Avainlippu- sekä Yhteiskunnallinen yritys -merkkejä. Lisää tietoa yrityksestä löydät osoitteesta www.kvvy.fi

 

Vahvistamme asiakkuuspalveluitamme ja haemme joukkoomme asiakkuuspäällikköä. Tehtävä on vakituinen ja sijoittuu Tampereen toimipisteeseemme.

 

Asiakkuuspäällikkö vastaa työssään yhtiömme asiakkuuksien hoitamisesta, myynnistä ja markkinoinnista sekä tarjousten laadinnasta yhteistyössä myyntiorganisaatiomme kanssa. Tehtävässä suoriutumista edesauttaa kokemus myynti-, markkinointi- ja viestintätehtävistä sekä asiantuntija- ja laboratoriopalveluista.

 

Tehtävässä tarvitaan ajokorttia sekä auton käyttömahdollisuutta. Henkilöltä odotamme hyviä sosiaalisia vuorovaikutustaitoja ja yhteistyökykyä, markkinointi- ja myyntisuuntautuneisuutta, esiintymiskykyä ja positiivista asennetta työhön ja kiinnostusta ympäristöasioihin.

 

Pyydämme lähettämään hakemuksen palkkatoivomuksineen maanantaihin 16.9.2019 ja klo 16 mennessä sähköpostiosoitteeseen: pentti.manninen@kvvy.16.testivedos.com

Sähköpostin osoitekenttään tulee merkitä: Työhakemus Asiakkuuspäällikkö

 

WWW-osoite https://kvvy.16.testivedos.com

Yhteystiedot: Senior adviser Pentti Manninen (tavoitettavissa puhelimitse keskiviikkona 11.9. klo 11-15 sekä perjantaina 13.9. klo 10-15.

Sähköpostitse tiedusteluita voi hakuaikana lähettää osoitteella: pentti.manninen@kvvy.16.testivedos.com

 

Työpaikan osoite Patamäenkatu 24, 33900, TAMPERE

Palkkaus Sopimuksen mukaan

Työ alkaa Sopimuksen mukaan

Työaika kokoaikatyö

Työn kesto yli 12 kuukautta, toistaiseksi

Soita meille Soita meille