Näytteenottajan avoin työpaikka

Julkaistu: 30.08.2019
Kategoriat: KVVY Tutkimus Oy, Laboratorio

KVVY Tutkimus Oy yksi Suomen suurimmista ympäristöalan asiantuntijapalveluiden tuottajista. Yrityksessämme työskentelee yli 120 eri alan asiantuntijaa ja liikevaihtomme on noin 10 M€ vuodessa. Olemme työssämme sitoutuneet asiakaslähtöisyyteen, asiantuntevuuteen, luotettavuuteen ja puolueettomuuteen. Palvelumme ovat Suomessa tuotettuja ja tunnustuksena työmme vastuullisuudesta olemme saaneet Suomalaisen Työn liiton Yhteiskunnallinen yritys -merkin. Lisää tietoa yrityksestä löydät osoitteesta www.kvvy.fi

 

Vahvistamme palveluitamme ja haemme näytteenottajaa vakituiseen työsuhteeseen Vaasan yksikköömme. Tehtävässä vaaditaan kykyä ja kokemusta liikkua maastossa, vesialueilla ja merellä eri olosuhteissa ja erilaisilla kulkuvälineillä. Näytteenottaja käyttää työssään monipuolisesti erilaisia vesi- ja pohjanäytteenottimia sekä biologisiin ja kalatutkimuksiin liittyvää näytteenottokalustoa. Lisäksi työssä käytetään uusimpia kenttämittauslaitteita.

 

Toivomme hakijalta tehtävään soveltuvaa kokemusta ja koulutusta. Henkilöltä odotamme hyvien yhteistyötaitojen lisäksi omatoimista ratkaisukykyä, tarkkuutta sekä positiivista asennetta työhön.

 

Pyydämme lähettämään hakemuksen palkkatoivomuksineen maanantaihin 9.9.2019 klo 16 mennessä sähköpostitse osoitteeseen heikki.ahola@kvvy.16.testivedos.com merkinnällä Työhakemus.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Yksikönpäällikkö Heikki Ahola

sähköposti: heikki.ahola@kvvy.16.testivedos.com

puh. 040 480 4829

 

KVVY Tutkimus Oy

Yliopistonranta 1, 65200 Vaasa

www.kvvy.fi

Soita meille Soita meille