Purokunnostustalkoot Myllypurolla 17.9.2015

Julkaistu: 04.09.2015
Kategoriat: Yhdistys

Kutsu Myllypuron (Ylöjärvi) virtavesi talkookunnostustapahtumaan vuonna 2015

Kokemäenjoen vesistön vesiensuojeluyhdistys ry järjestää yhteistyössä Näsijärven kalastusalueen ja Näsijärven Lohikalayhdistyksen kanssa Ylöjärven Siivikkalassa sijaitsevalla Myllypurolla talkookunnostustapahtuman. Osallistumalla tapahtumiin pääset konkreettisesti parantamaan virtavesien ja niissä elävien taimenkantojen tilaa.

Kunnostusten päätavoitteena on muodostaa kohdevesistöihin taimenen kutusoraikoita ja vahvistaa näin taimenen luontaista lisääntymistä. ”Käsipelillä” on tarkoitus myös monipuolistaa uomaa ja tehdä kaloille ja ravuille suojapaikkoja. Jokaiselle talkoolaiselle löytyy varmasti sopivaa tekemistä. Esimerkiksi muonituspuolelle kaivataan henkilöä, joka vastaisi grillauksen järjestämisestä.

Varauduthan talkoisiin sopivan lämpöisillä ja säänmukaisella vaatetuksella. Ota mukaan myös kumisaappaat ja sopivat työvaatteet. Kahluuhousut ovat hyvät, mutta eivät pakolliset. Järjestämme talkootapahtumaan työkalut ja tarvikkeet sekä pientä evästystä.

Talkoopaikoille pyritään järjestämään koottua kimppakyyditystä, joten jos autossasi on tilaa tai olet kyytiä vailla, niin ilmoitathan tästä. Osallistumisilmoitukset talkootapahtumaan sekä tiedot kyydeistä tai niiden puutteesta pyydetään ilmoittamaan allekirjoittaneelle viimeistään 16.9 mennessä.

Kimppakyyti lähtee lauantaiaamuna klo 9:00 aikaan Patamäenkatu 24 parkkipaikalta kohti Myllypuroa. Kunnostukset alkavat kohteella klo 10:00 ja loppuvat klo 18:00, jonka jälkeen kimppakyyti palaa Tampereelle.

Soita meille Soita meille