Kotimaista palvelutoimintaa Jyväskylään

Julkaistu: 17.05.2019
Kategoriat: KVVY Tutkimus Oy

KVVY Tutkimus Oy ja Savo-Karjalan Ympäristötutkimus Oy ovat avanneet uuden palvelupisteen Jyväskylään. Palvelupiste palvelee molempien yhtiöiden asiakkaita Jyväskylän alueella ja Keski-Suomessa.

Palvelupiste sijaitsee osoitteessa Eeronkatu 10, Jyväskylä. Näytteitä otetaan vastaan aluksi ma-to klo 9-13 välisenä aikana ja muina aikoina erikseen sovitusti.

Laboratoriopalveluihin sisältyy ympäristö- ja elintarvikenäytteiden lisäksi asumisterveysnäytteet ja jätteiden käyttökelpoisuustutkimukset. Laajat asiantuntijapalvelut muodostuvat vesihuollon ja ympäristötarkkailuiden palvelukokonaisuuksista.

”Palvelupisteen kautta on saatavissa kaikki laajat palvelumahdollisuudet, joita me suomalaiset yhtiöt tarjoamme vankalla kokemuksella ja monipuolisella osaamisella tuotettuina” KVVY Tutkimus Oy:n toimitusjohtaja Jukka Mattila ja Savo-Karjalan ympäristötutkimus Oy:n toimitusjohtaja Jukka Hartikainen kertovat. ”Palvelupisteen kautta yhtiömme yhdistävät voimansa palvelemaan entistä paremmin myös keskisuomalaisia asiakkaita.”

 

Lisätiedot:

KVVY Tutkimus Oy
toimitusjohtaja Jukka Mattila, puh. 040 595 1886, etunimi.sukunimi@kvvy.16.testivedos.com

Savo-Karjalan ympäristötutkimus Oy
toimitusjohtaja Jukka Hartikainen, puh. 050 596 0408, etunimi.sukunimi@ymparistotutkimus.fi

 

Soita meille Soita meille