BotniaLab utvidgar sina tjänster

Julkaistu: 12.01.2018
Kategoriat: KVVY Tutkimus Oy

Funktionerna flyttas till en del av KVVY Tutkimus Oy:s finska laboratoriefamilj

Miljölaboratorium BotniaLab i Vasas verksamhet och personal flyttar till KVVY Tutkimus Oy från och med 12.1.2018. BotniaLabs funktioner och tjänster blir i och med åtgärden mångsidigare då BotniaLab får till sitt förfogande alla KVVY Tutkimus Oy:s tjänster. Tjänsterna innehåller i fortsättningen alla KVVY Tutkimus Oy:s miljö- och livsmedels samt till dessa tillhörande expertkunnande. Till tjänsterna tillhör också de hög kvalitativa och ackrediterade boendehälsoundersökningarna. BotniaLab betjänar även i fortsättningen på den bekanta adressen Universitetsstranden 1 på Brändö i Vasa.

KVVY Tutkimus Oy ägs av Kokemäenjoen vesistön vesiensuojeluyhdistys ry. Förutom huvudkontoret i Tammerfors har KVVY laboratorier i Björneborg och Raumo och nu även i Vasa. Företaget har även betjäningspunkter i Tavastehus och Sastamala. KVVY Tutkimus Oy har över 100 anställda.

KVVY Tutkimus Oy är en anmärkningsvärd inhemsk anställare. Som ett finskt företag och som en samhällelig aktör använder företaget största delen av sin avkastning till utvecklandet av verksamheten och personalutbildning och för stödjandet av allmännyttig föreningsverksmhet. I det av Kokemäenjoen vesistön vesiensuojeluyhdistys ägda företaget syns starkt värdegrunden i verksamheten. Företaget har förlänats med Förbundet för Finländskt Arbete:s Nyckelflaggan-märket och med Ett samhälleligt företag -märket.

”Som finländskt samhälleligt företag utövar vi ansvarsfullt företagsverksamhet genom att aktivt och kontinuerligt utveckla vår service och genom att skapa nya tjänster för våra kunders behov. Våra värderingar för vår verksamhet, kundorientering, expertis, tillförlitlighet och opartiskhet är de saker som är viktiga för oss.” – säger KVVY Tutkimus Oy:s verkställande direktör Jukka Mattila.

 

Mera information:

Verkställande direktör Heikki Ahola
BotniaLab Ab
Puh. 0404804829
heikki.ahola@botnialab.fi

 

Verkställande direktör Jukka Mattila
KVVY Tutkimus Oy
Puh. 03 246 1261
jukka.mattila@kvvy.16.testivedos.com

Soita meille Soita meille